25160 вибухонебезпечних предметів знешкоджено на Чернігівщині

З початку широкомасштабного військового вторгнення російських військ піротехнічними підрозділами ДСНС України на території Чернігівщини здійснено 1660 виїздів на повідомлення щодо виявлення вибухонебезпечних предметів населенням та на проведення обстеження територій населених пунктів, звільнених з-під контролю окупаційних військ Російської Федерації.

Як повідомили в Державній службі з надзвичайних ситуацій області, у результаті виявлено та вилучено (знешкоджено) 25160 вибухонебезпечних предметів, обстежено майже 2 тис. гектарів території Чернігівського та Ніжинського районів, 122 об’єкти інфраструктури та життєзабезпечення населення, 22 км ліній електропередач, 146 км автодоріг та більше 7,5 км ліній газопроводів.

Загалом на території Чернігівщини продовжують виконувати завдання за призначенням 3 піротехнічні розрахунки Головного управління ДСНС України у Чернігівській області та 6 розрахунків з Вінницької, Волинської, Кіровоградської, Луганської, Полтавської та Хмельницької областей у складі 45 чоловік особового складу та 17 одиниць спеціальної техніки.

 

Ще цікаві публікації

Прокоментуйте