Поминальний захід та вшанування загиблих за Україну

Поминальний захід та вшанування загиблих за незалежність і територіальну цілісність України.

15 квітня, у неділю, в Чернігові відбудеться поминальний захід та вшанування загиблих за незалежність і територіальну цілісність України.

Під час поминального заходу поіменно будуть вшановані Герої-чернігівці, які загинули на сході України, захищаючи її цілісність та суверенітет. Відбудеться поминальна літія.

Організатори заходу: ГО «Єдина родина Чернігівщини» за підтримки Чернігівської облдержадміністрації, обласної ради, Чернігівської міської ради. 

Початок заходу: 12:00 год.

Місце проведення: кладовище «Яцево», 108 сектор захоронення загиблих учасників антитерористичної операції. 

Запрошуються всі бажаючі, представники засобів масової інформації для висвітлення заходу

Як повідомили в прес-службі Чернігівської міської ради, в період поминальних днів 15-16 квітня буде задіяно 250 автобусів по маршруту м. Чернігів – кладовище Яцево. 

Така кількість громадського транспорту разом з приватним автотранспортом ускладнить рух по маршруту вул. Шевченко – вул. Кленова – кладовище Яцево.  Для зниження навантаження транспорту та запобігання заторів по зазначеному маршруту пропонуємо і просимо власників приватного автотранспорту скористатися альтернативним маршрутом:

вул. Кільцева – Олександрівка – траса Товстоліс – польова дорога на кладовище Яцево

УВАГА до власників приватного автотранспорту: виїзд з кладовища Яцево – тільки по польовій дорозі в напрямку траси на Товстоліс!

Сподіваюсь на порозуміння.

Ще цікаві публікації

Прокоментуйте