Через кордон збільшився потік громадян і транспорту

Незважаючи на «жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території України, потік транспорту та громадян не зменшився. 

Через державний кордон України в межах Чернігівської області з 29 по 30 вересня пропущено 2007 осіб та 957 транспортних засобів.

Про це редакції видання speckor.net повідомила представниця прикордонної служби Галина Шеховцова.

Таким чином за добу зафіксовано збільшення кількості пропущених через державний кордон громадян на 8% та збільшення кількості пропущених через державний кордон транспортних засобів на 7%.

Галина Шеховцова нагадала, що на ділянці прикордонного загону Чернігівської області функціонує три пункти пропуску через державний кордон України: міжнародний автомобільний пункт пропуску «Сеньківка», міжнародний автомобільний пункт пропуску «Нові Яриловичі» та міжнародний автомобільний пункт пропуску «Славутич».

Пропущено за наявності повного курсу щеплення від COVID-19 – 21 особу.

Мобільний додаток для контролю режиму самоізоляції «Вдома» встановлено 484 особам.

— У пунктах пропуску 7 іноземцям вручено 7 постанов про накладення адміністративного стягнення за порушення у сфері безпеки дорожнього руху, зафіксованого в автоматичному режимі на території України, — зазначила представниця прикордонної служби.

Ще цікаві публікації

Прокоментуйте