Присяга добровольців по захисту України від російських окупантів

У Києві відбулися збори бійців добровольчого підрозділу територіальної громади «Вільна Україна», повідомляє Рух опору капітуляції.

— Добровольче формування “Вільна Україна” діє на підставі закону України “Про національний спротив”, створене наказом командувача Сил ТрО і є складовою сил Територіальної оборони, – йдеться у повідомленні на сторінці руху у Facebook.

Андрій Левус, координатор руху “Вільна Україна”, також зазначив:

— Ворог у нашому Києві зариться на святу Софію, на Майдан, политий кров’ю українських героїв. Ми повинні мобілізуватися, перетворити Київ на фортецю. У кожному районі створюються формування, добровольчі загони, які діють відповідно до законів України і в координації із Територіальною обороною та військовою адміністрацією міста Києва. Прийшов наш час, громадяни, об’єднатися.

Полковник Захар у зверненні до добровольців пояснив, що підрозділ “приступає до виконання основного завдання – ліквідації ворога“.

Добровольці підрозділу “Вільна Україна” склали присягу українському народу захищати Україну, її суверенітет і територіальну цілісність, а також піклуватися про безпеку українських громадян.

Джерело

Ще цікаві публікації

Прокоментуйте