Новий номер газети «Світ-інфо» вийшов у Чернігові

Вийшов 221-й номер, за 23 червня, Чернігівської обласної газети «Світ-інфо» (засновник і редактор Петро Антоненко).

Публікація «Україна: бій за волю» продовжує хроніку війни, почату в трьох попередніх номерах, в тому числі по Чернігівщині.

Розвінчання тоталітарного комуністичного режиму СРСР, продовженням якого є нинішня Росія, – тема публікацій «Репортаж із пекла: харківська тюрма як дзеркало колективізації» та «Якби не Україна – не було б Перемоги. Що саме Росія бреше про Другу світову?».

У номері чергові публікації просвітницького проєкту «Батурин – Гетьманська столиця», інші матеріали з історії Чернігівщини, а також події в області, Україні і світі, в тому числі про закордонне українство, літературно-мистецька панорама.

Продовжується передплата на газету «Світ-інфо» на II півріччя 2022 року, яку ведуть поштові відділення і листоноші області.

Новий номер – на сайті газети, де розміщені і всі номери газети за понад 10 років її виходу. На цьому ж сайті і обласна літературно-мистецька газета «Струна», яку теж видає Петро Антоненко. Обидві газети можна придбати в Чернігівському культурно-мистецькому центрі «Інтермеццо» (вул, Шевченка, 9). Також Ви можете почитати газету за прямим посиланням: СВІТ-ІНФО, № 221.

Ще цікаві публікації

Прокоментуйте