Свої обіцянки виборцям нардеп виконав лише на 9%

Народний депутат від Чернігівщини Анатолій Гунько (208-й виборчий округ) не виконав і десятої частини обіцяного людям. Згідно з даними порталу Слово і Діло, нардеп-мажоритарник виконав лише 9% від того, що обіцяв власним виборцям.

У листопаді мине 2 роки відтоді як Гунько став нардепом. За цей час він виконав лише три обіцянки із 35, які політтехнологи розписали йому в програмі.

Дві з його обіцянок стосувалися позбавлення повноважень СБУ та Нацполіції, а третя – встановлення видатків на оборону в розмірі не менше 5% ВВП.

Питання збільшення фінансування культури, освіти, охорони здоров’я, збільшення робочих місць на своєму виборчому окрузі залишаються невиконаними.

Рівень відповідальності Анатолія Гунька

Цікаво, що один із пунктів його програми є обов’язкова конфіскація майна корупціонерів, але як тільки Анатолій Гунько став депутатом, то продовжив список корупційних скандалів. Найбільш резонансні з них пов’язані з землями та майном Національної академії аграрних наук. Нагадаємо, нещодавно НАЗК склало на нардепа протокол за отримання в подарунок від його помічника годинника вартістю понад 10 тисяч доларів. Ось такі вони “відповідальні” борці з корупцією від Чернігівщини.

Як тут не згадати слова державного секретаря США Ентоні Блінкена: “Корупція в Україні та агресія росії мають однакову мету – відібрати в українців те, що їм належить по праву”?

На друге місце щодо депутатів, які не спішать виконувати свої передвиборчі обіцянки, “попав” Семінський. Про це ми розповімо у наступній публікації.

Детальніше з невиконаними обіцянками мандаторія можна ознайомитись тут 👇https://www.slovoidilo.ua/persony/hunko-anatolii-hryhorovych

Ще цікаві публікації

Прокоментуйте