Чергове авто для воїнів ЗСУ відправили волонтери з Чернігова

Цього разу на Схід України, де точаться запеклі бої, волонтери з Чернігова відправили черговий автомобіль ― Jeep Cherokee.

Біля Козацького кафедрального собору святої великомучениці Катерини ПЦУ (Катерининська церква) на свято Благовість відбулася церемонія освячення автомобіля. Обряд щодо освячення автомобіля провів владика Антоній.
Позашляховик з Німеччини доставили в Чернігів волонтери ― священик Євген Орда та колишній спортсмен, майстер спорту з веслування Сергій Романчук.
Кошти для придбання автомобіля збирали усім гуртом — частину потрібних коштів вдалося зібрати завдяки представникам української діаспори у Німеччині, а найбільшу суму надала чернігівська компанія COLLAR – виробник інноваційних зоотоварів.
Попередні автомобілі, які раніше були придбані у західних країнах,  доставлені саперам із Першої танкової бригади та бійцям 166-го батальйону 119 бригади ТРО.

― Хочемо висловити особливу подяку Олені та Володимиру Мітосам з Німеччини, ― зазначив Сергій Романчук. ― Вони вже 22 роки проживають в цій країні і з початку війни допомагають нашим воїнам. Також особливо вдячний компанії COLLAR і народному депутатові Сергію Гривку, який постійно долучається фінансово до придбання автомобілів для наших воїнів.

Оскільки позашляховик не новий, а був у вжитку, то на станції технічного обслуговування «Спутник» його довели до ладу, аби нашим воїнам там, на фронті, не довелося його ремонтувати. Тож на сьогодні Джип вже доставлений адресату.

Ще цікаві публікації

Прокоментуйте