ФК «Чернігів» зазнав «сухої» поразки на Франківщині

28 квітня матч четвертого туру другого етапу Чемпіонату України в Першій лізі футболісти ФК «Чернігів» провели на виїзді в Івано-Франківську на стадіоні «Рух» проти місцевого «Прикарпаття».

Гра розпочалася із вшанування хвилиною мовчання загиблих під час бойових дій російсько-української війни.

Хоча на початку матчу обидві команди демонстрували рівну гру, на 18-й хвилині господарі поля вийшли вперед. Роман Барчук ударом головою замкнув навісну передачу Дмитра Шинкаренка.

На 31-й хвилині матчу франківці подвоїли рахунок. Василь Цюцюра зробив рахунок 2:0.

У другому таймі чернігівські «тигри» намагалися зрівняти рахунок, але залишилися в меншості. На 57-й хвилині Максим Шумило збив франківця Максима Соловйова і арбітр матчу Олександр Титов вилучив порушника з поля. Перебуваючи у меншості, чернігівці не спромоглися забити хоча б гол престижу.

Отже, після «сухої» поразки з рахунком 2:0 від Івано-франківського «Прикарпаття», чернігівські футболісти опускаються на другу сходинку у групі «вибування», а франківці захоплюють лідерство. Хоча в турнірній таблиці можливі зміни, адже більшість матчів відбудеться 29 та 30 квітня.

В «чемпіонській» групі матчі відбудуться 29, 30 та 1 травня.

Матч п’ятого туру другого етапу Чемпіонату України в Першій лізі ФК «Чернігів» проведе в гостях 7 травня на Київщині проти СФК «Маріуполь».

Олександр Молибога, спеціально для видання speckor.net

Ще цікаві публікації

Прокоментуйте