Переможна серія кудрівських футболістів триває

14 жовтня матч дванадцятого туру Чемпіонату України з футболу у Першій лізі кудрівські футболісти провели на виїзді у Запоріжжі на стадіоні «Славутич-Арена» проти місцевого «Металурга».

Перед початком поєдинку всі учасники вшанували хвилиною мовчання загиблих під час бойових дій російсько-української війни.

З дебютних хвилин матчу футболісти із Чернігівщини захопили ініціативу і на 25-й хвилині вийшли вперед. Олексій Литовченко красивим обвідним ударом відкрив рахунок у матчі.

Через вісім хвилин запоріжці зрівняли рахунок. Ахмед Алібеков, скориставшись помилками кудрівського захисту, відновив рівновагу у матчі.

Втім, на 41-й хвилині гості знову вийшли вперед. Андрій Сторчоус, вийшовши віч-на-віч із голкіпером «металургів», зробив рахунок 1:2 на користь гостей.

В другому таймі кудрівські футболісти продовжували впевнено контролювати хід гри, проводити масовані атаки та впевнено діяти у захисті. Як наслідок, на останніх хвилинах матчу забили третій гол. Олександр Євтушенко ударом із гострого кута поставив остаточну крапку у зустрічі.

Отже, після впевненої перемоги з рахунком 1:3 в матчі із запорізьким «Металургом», футболісти ФК «Кудрівка» вийшли на другу сходинку у групі «Б», а СК «Полтава» продовжує лідирувати.

Групу «А» очолює волочиський «Агробізнес».

Матч тринадцятого туру Чемпіонату України в Першій лізі футболісти ФК «Кудрівка» проведуть 19 жовтня вдома проти сумської «Вікторії».

Результати матчів 12 туру

Група Б:

«Металург» (Запоріжжя) – ФК «Кудрівка» 1:3.

«Кремінь» (Кременчук) – «Вікторія» (Суми) 0:3.

«Діназ» (Вишгород) – СК «Полтава» 3:1.

«ЮКСА» (Тарасівка) – ФСК «Маріуполь» матч не відбувся.

Група А:

«Металіст» (Харків) – «Нива»(Тернопіль) 2:0.

ФК «Минай» – «Агробізнес» (Волочиськ) 4:2.

«Буковина» (Чернівці) – «Поділля» (Хмельницький) 1:1

Олександр Молибога

Ще цікаві публікації

Прокоментуйте