На крилах пісні. «Мила, ти – ще молода!»

Після успіху багатьох своїх пісень у виконанні популярних наших співаків, народний поет України, «Золотий письменник світу» Сергій Дзюба заспівав сам. Тобто прекрасно співає він із самого дитинства та грає на баяні й гітарі… Однак у двох музичних альбомах були лише відеокліпи на його чарівні пісні у виконанні зірок нашої естради: народного артиста України Леоніда Сандуленка, заслужених артистів України Павла Мрежука та Ярослава Музики, заслуженого артиста естрадного мистецтва України Віктора Гембари, лауреатів міжнародних премій Наталії Шинкаренко, дуету «Крила» (Валентини і Володимира Олійників), Інни і Тетяни Чабан, народного квартету «Пісенне джерело», Петра Лойтри, Ростислава Музики…

Втім, випустивши свої, справді, резонансні музичні альбоми «Примчу на білому коні» та «Закінчиться війна», добродій Сергій взявся за третій альбом із поки що робочою назвою «Зима така маленька, мов японка» (хоча, можливо, така й залишиться). І розпочав його з власних пісень «Зима така маленька, мов японка» та «Чарівна криниця», які виконав особисто. Також незабаром він планує зробити відеокліп на вже записану пісню «Мій друг Адам іде в універсам». Всі три пісні – про кохання, вічне, чисте, вірне, палке та ніжне. Звісно, пісні присвячені дружині Сергія – Тетяні Дзюбі. Також до третього альбому увійдуть відеокліпи на пісні Сергія Дзюби та композитора Петра Лойтри «Пісня про маму» і «Душа, мов скрипка» у чудовому виконанні пана Петра. Це – те, що наразі вже відомо. Адже робота над цим музичним альбомом тільки нещодавно розпочалася.

Тож щиро зичимо Сергієві Дзюбі здоров’я, любові, добра, щастя та миру, бо його неймовірні, теплі, душевні, проникливі та світлі пісні дійсно потрібні людям, особливо в цей важкий час. Хай линуть прекрасні українські пісні всією нашою державою та світом і розповідають про мужність, вроду, мудрість, чуйність та незламність, непереможність української нації!

Ярослав Савчин, народний поет України

Чарівна криниця

Слова Сергія Дзюби. Музика Миколи Збарацького

Є чарівна криниця в нашому місті,

Наберу там водицю, добру і чисту;

Від сивин ми стомились чи від погоди –

Хай тіла наші приймуть цю прохолоду.

 

Приспів:

Мила, вірна моя, одна, –

Будуть осінь і знов весна.

Тільки ти не лічи літа,

Мила, ти – ще молода!

 

Є у нашому місті верби й каштани,

Та чарівного листу рано дістану.

Прикладу тобі зілля – сон не порушу,

І простий подорожник зцілить нам душі

Ще цікаві публікації

Прокоментуйте