Журналістка з Чернігівщини отримала нагороди в Україні та Шотландії

Журналістка, письменниця Олександра Гостра мешкає на Чернігівщині – в мальовничій Талалаївці, а вже відома далеко за межами Придесення. Бо вона – Людина напрочуд талановита, цікава, патріотична, чуйна та шляхетна. Одне слово – Особистість! Пише, як дихає, – щиро, емоційно, розумно. Тому її дуже люблять і шанують читачі в Україні та за кордоном. Адже матеріали від Олександри Гострої – це завжди найвищий рівень майстерності.

У нашому виданні постійно друкується ця обдарована журналістка. Тож ми від душі, сердечно вітаємо пані Олександру із заслуженими та почесними міжнародними нагородами.

Отже, за поданнями Міжнародної літературно-мистецької Академії України, котра об’єднує відомих письменників, журналістів, перекладачів, науковців, митців, державних і громадських діячів із 70 країн, наша землячка Олександра Гостра нагороджена престижними міжнародними преміями імені Пантелеймона Куліша (Україна) та Роберта Бернса (Шотландія).

Зичимо Вам, дорога пані Олександро, здоров’я, любові, добра, радості, миру, Перемоги та нових творчих вершин. Живіть і пишіть довго та щасливо!

Олександра Гостра з родиною

Публікації авторки-лауреатки Олександри Гострої у нашому виданні:

ЧОЛОВІК ВИКОНАВ ПРОХАННЯ ДРУЖИНИ, АЛЕ БУЛО ВЖЕ ПІЗНО

СПОМИН. ХУСТКА З БАБУСИНОЇ СКРИНІ

ГРІХ. НЕВИГАДАНА ІСТОРІЯ З ЖИТТЯ ДВОХ ЛЮДЕЙ

Ще цікаві публікації

Прокоментуйте