Щодо ситуації у зоні відповідальності 1-ї окремої танкової Сіверської бригади

Перша окрема танкова Сіверська бригада успішно тримає свої позиції у зоні відповідальності на Донеччині.
Наразі ворог регулярно вдається до штурмових дій піхотою, марно намагається повернути втрачені раніше позиції. Їх тактику умовно можна назвати «м’ясними штурмами», адже фактично командування супротивника посилає своїх бійців на смерть. Здебільшого залучені підрозділи «Шторм».
Про це повідомляють танкісти на своїй сторінці у Фейсбук.
«Своїх мертвих вони не забирають у принципі. Також ми спостерігаємо, що і поранених ворог також не евакуює. Фіксуємо низький морально-психологічний стан супротивника, відмову від виконання завдань їхнього командування. Наші бійці спостерігають неадекватну поведінку російських солдатів. Зокрема, коли працює артилерія, прикриваючи нашу піхоту, ворожі бійці не реагують на влучання снарядів поруч із ними, у них відсутні інстинктивні рефлекси самозахисту. Швидше за все, вони перебувають під дією якихось препаратів», —йдеться у повідомленні.
Танкісти зазначають. що велику броньовану техніку ворог не підводить до переднього краю, засоби артилерії також розміщують поза зоною досяжності наших вогневих засобів.
«Нині здебільшого кидають у їх невдалі штурми піхоту. Нам відомо про те, що противник має і використовує боєприпаси, виготовлені за кордоном, про це свідчать ієрогліфи на залишках цих боєприпасів. У зоні нашої відповідальності фіксуємо застосування касетних снарядів та КАБів», — конкретизують наші воїни у своєму дописі.

 

 

Ще цікаві публікації

Прокоментуйте