Співробітники газети «Чернігівщина» отримали нагороди від військових

Офіцер ОК «Північ» Збройних Сил України «Морпех» завітав до офісу обласної газети «Чернігівщина», щиро привітав колектив із Днем журналіста за дорученням командувача військ ОК «Північ», бригадного генерала, Героя України Дмитра Красильникова та командувача Об’єднаних Сил ЗСУ, генерал-лейтенанта, Героя України Сергія Наєва і вручив почесні нагороди.

Колектив обласної газети «Чернігівщина» відзначений Подякою ОК «Північ».

«Своїми вчинками і наполегливою працею Ви даєте відчути нашу єдність і непереможність. Усвідомити, що ми – нація, яку лише гартують виклики та загрози. А наше спільне завдання – зберегти Українську Державу для майбутніх поколінь українців. У спільній боротьбі ми переможемо!

Від імені керівництва ОК «Північ» Збройних Сил України хочу висловити Вам щиру подяку за всю ту підтримку, яку Ви надаєте. Честь і шана Вам. Дякуємо Вам за все. Разом – до Перемоги. Слава Україні! Героям слава!» – написав у Подяці Дмитро Красильников.

Світлана Онищенко

Також Подякою ОК «Північ» ЗСУ за підписом Героя України Дмитра Красильникова нині нагороджена дизайнер газети «Чернігівщина» Світлана Онищенко.

Сергій Дзюба з “Морпехом”

Нагрудним знаком «За службу і звитягу» III ступеня командувача Об’єднаних Сил ЗСУ, Героя України Сергія Наєва нагороджені редактор обласної газети «Чернігівщина» Сергій Дзюба, журналісти газети Віталій Назаренко і Марія Пучинець та коректор Катерина Махлай.

“Морпех” вручає відзнаку Віталію Назаренку
Марія Пучинець та “Морпех”
“Морпех” під час вручення нагороди Катерині Махлай

Генерал-лейтенант Сергій Наєв із великою цікавістю прочитав книжку «Чернігів у вогні. Зметем орду, відправимо до пекла!» про героїчну оборону Чернігова та Придесення від російських загарбників і відзначив її високий рівень, надзвичайну важливість та актуальність. Адже тут зібрано унікальні матеріали – спогади наших відважних бійців, медиків, волонтерів та жителів, котрі самовіддано допомагають ЗСУ, а також розповіді людей про життя під час ворожої окупації, свідчення про жахливі злочини рашистів.

Сергій Наєв з книгою “Чернігів у вогні…”

Як відомо, ця книга – спільний проект редакції газети «Чернігівщина», ОК «Північ» та Міжнародної літературно-мистецької Академії України, яка об’єднує творчих людей із 70-ти держав. Всі матеріали оприлюднені в газеті «Чернігівщина», на популярних порталах і в соціальних мережах. Книга вже тричі успішно перевидавалася, а її повна електронна версія наразі розміщена на шести порталах, зокрема на сайтах Міністерства оборони України та ОК «Північ». Творці книжки нагороджені міжнародними преміями імені Джека Лондона (США, м. Сан-Франциско) та Антуана де Сент-Екзюпері (Франція, м. Париж).

Нині готується до друку продовження – збірка «Чернігів у вогні. Книга друга».

«Це – наш внесок у Перемогу над загарбниками», – наголосив редактор газети «Чернігівщина» Сергій Дзюба.

Сергій Квітницький

Ще цікаві публікації

Прокоментуйте